MANCHESTER UNITED

Grealish si je zaprl vrata do Manchester Uniteda

Manchester United je ohladil zanimanje za Jacka Grealisha, potem ko je Anglež kršil pravila vlade v času pandemije koronavirusa.


Manchester United je že pripravljal 70 milijonov težko ponudbo za vezista Aston Ville, Jacka Grealisha, ki so ga videli kot idealnega partnerja Bruna Fernandesa na sredini igrišča. Vendar Rdeči vragi pogledujejo proti alternativam, saj je bil Grealish vpleten v incident. V času stroge karantene je bil udeležen v prometno nesrečo, le dneve zatem, ko je na socialnem omrežju Twitter sledilce nagovarjal, naj za vsako ceno ostanejo doma. Grealish se je znašel na naslovnicah in mu grozijo še večje kazni, kot odvzem tedenske plače, ki mu jo je naložila Aston Villa.

Vse to pa Jacku Grealishu zapira vrata na Old Trafford, saj po poročanjih United že razmišlja o vezistu Jamesu Maddisonu, ki je bil poleg Grealisha že dolgo časa eden glavnih kandidatov za prestop v Manchester United. Maddison je že od malih nog navijač Rdečih vragov, sedaj pa bo po vsej verjetnosti oblekel njihov dres. Jacka Grealisha pa čaka še policijska preiskava prometne nesreče, v katero je bil udeležen, ko je zapustil svoje bivališče v Birminghamu.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 2 Povprečje: 3]