MANCHESTER UNITED

Lingard se bo boril za mesto v ekipi

Jesse Lingard bo kot kaže zavrnil potencialen prestop k Arsenalu, saj si želi ostati na Old Traffordu in si izboriti mesto v začetni enajsterici.


Čez vikend so se vse bolj pojavljale govorice, da naj bi Jesse Lingard zapustil Rdeče vrage in se preselil na sever Londona k Arsenalu, saj je Ole Gunnar Solskjaer izgubil zaupanje v 27-letnega vezista. Arsenal je v poslal Raula Sanllehija v ogenj z Minom Raiolo, agentom Jesseja Lingarda, glede prestopa, a je Lingard izrazil željo, da bi ostal v Unitedu in si izboril svoje mesto v ekipi.

Lingardu je ostala še ena sezona v pogodbi z Manchester Unitedom in si želi izpolniti obvezo do kluba ter posledično v tem času prislužiti novo ponudbo. Podobno si je letos priboril njegov kolega na sredini igrišča Nemanja Matić. V letošnji sezoni je na 35 nastopih za Rdeče vrage zabil 2 zadetka in dodal dve asistenci, a imel veliko težav z stabiliziranjem forme v zadnjih 18 mesecih. Lingard je pri Manchester Unitedu že od svojega šestega leta, zato nikakor ne namerava obupati nad možnostjo igranja za matični klub.

Arsenal je izrazil zanimanje za Angleža, saj bi potrebovali okrepitev na sredini igrišča, še posebej če Dani Ceballos zapusti ekipo po koncu sezone. Poleg Arsenala se za usluge 27-letnega Angleža zanimajo tudi Everton, Roma in Atletico Madrid, Manchester United pa se bo zagotovo skušal znebiti njegove pogodbe, ki mu na teden doprinese 110 tisoč funtov. Zanj bi lahko zahtevali okoli 30 milijonov funtov odškodnine.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]