CHELSEA MANCHESTER UNITED

Želita si ga dva premierligaška velikana

Kmalu po koncu minule sezone se je na Otoku začelo na dolgo in široko razglabljati. Ko se z nogometom preneha namreč pride čas za prestopni rok, ki vselej pritegne ogromno zanimanja. Tudi tokrat ni prav nič drugače, nekateri premierligaši so že segli v blagajno, medtem ko drugi še čakajo na uradno odprtje tržnice.


vir: FC Inter 1908
vir: FC Inter 1908

Ivan Perišić pa je tisti, ki bi si ga v svojih vrstah želela videti tako Manchester United kot tudi Chelsea. Sprva so se za hrvaškega reprezentanta ogreli le »Rdeči vragi«, v zadnjih dneh pa je veliko zanimanja pokazal tudi klub Romana Abramoviča. Otoški mediji sicer poročajo, da je United že poslal prvo ponudbo v višini 36 milijonov funtov. A pričakovati gre, da bodo Interisti to z lahkoto zavrnili, kajti že pred časom so ga ocenili na približno 50 milijonov funtov.

Naj se na hitro dotaknemo še Ivana. Slednji se je na Apeninski polotok, natančneje k Interju, preselil dva petnajstega leta. Vse od takrat naprej velja za enega izmed ključnih mož začetne enajsterice črnomodrih. Za klub, ki sicer v zadnjih nekaj letih ne blesti tako kot smo bili v preteklosti vajeni, mu je uspelo zbrati 68 nastopov, dosegel pa je tudi sedemnajst zadetkov.

Ko pa so Mourinha vprašali o Hrvatu, je portugalski strateg izjavil slednje: »On (Woodward – podpredsednik kluba) od marca naprej ve, koga si želim, kaj želim in kako močno si želim. Vse to je zvedel marca, sedaj pa je na njem, da dela v tej smeri. V avgustu, ko bo on imel počitnice, bom jaz trdo garal.«

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]