ARSENAL

Fraser pred vrati Arsenala

Arsenal je prepričan, da jim bo uspelo v svoje vrste zvabiti vezista Bournemoutha Ryana Fraserja, ki mu poleti poteče pogodba.


Ryanu Fraserju pogodba z Bournemouthom poteče 1. julija. Škot ima že veliko snubcev, a Arsenal je v najboljšem položaju za podpis pogodbe. Fraser je bil eden najboljših igralcev Bournemoutha v zadnjih sezonah, lani je bil drugi najboljši asistent Premier lige s 14 asistencami, zaostal je le za Edenom Hazardom, ki je imel na svojem računu 15 asistenc.

Arsenalovo zanimanje za Škota je doseglo vrhunec ravno lansko sezono, kar je tudi Fraserja motiviralo za nadaljevanje, letos pa bi le utegnil prestopiti na Emirates. Letos je Fraser dosegel le en zadetek in štiri asistence v 32 nastopih, a Arsenal je kljub temu odločen, da ga pripelje v svoje vrste. Ker mu poteče pogodba, bi se v Arsenal preselil brez odškodnine, kar je odlična novica za Topničarje, saj nimajo na voljo pretiranega finančnega sklada. Poleg Ryana Fraserja pa se je Arsenal osredotočil še na enega prostega igralca in sicer Chelseajevega Williana, ki mu prav tako poleti poteče pogodba in si želi ostati v Londonu. A za slednjega se vztrajno bori tudi Tottenham na čelu z Josejem Mourinhom.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]