ARSENAL CHELSEA LIVERPOOL OSTALI KLUBI

Torkov spored EFL Pokala

Pred to sezono so se vodilni možje tekmovanja odločili, da se bo Capital One Cup preimenoval v EFL Cup, ki se nadaljuje danes, na sporedu pa je kar nekaj zanimivih obračunov.


V torkovem večeru bomo videli kar osem tekem, le na dveh pa ne bodo udeleženi klubi iz Premier League (Newcastle – Wolves, Leeds – Blackburn), vse tekem se pričnejo ob 20.45. Gotovo bo najbolj vroče na King Power stadionu, kjer se bosta udarila Chelsea in Leicester City, zanimivo bo tudi na Goodison Parku, tam bo gostoval Norwich City.

Večina trenerjev po navadi v ligaškem pokalu pošteno premeša začetno postavo, kar daje možnosti klubom iz nižjih lig, da pridejo do ugodnega izida ali celo do zmage. Svojo tekmo danes igrajo tudi ‘Redsi’, četa Jurgena Kloppa se po dveh velikih zmagah v domačem prvenstvu (Leicester in Chelsea) odpravlja na gostovanje pri Derby Countyju.

Nicklas Bendtner bo danes zaigral proti svoji bivši ekipi. vir: Twitter

AFC Bournemouth bo na svojem Dean Courtu pričakal Preston North End, ki letos nastopa v Championshipu. Zelo zanimivo pa bo na tekmi Nottingham Forest – Arsenal, proti svoji bivši ekipi bo zaigral Nicklas Bendtner.

Vse današnje tekme:

AFC Bournemouth- Preston North End

Brighton & Hove Albion – Reading

Derby County – Liverpool

Everton – Norwich City

Leeds United – Blackburn Rovers

Leicester City – Chelsea

Newcastle United – Wolverhampton Wanderers

Takole so ob koncu lanske sezone prvake s ‘špalirjem’ pozdravili v Londonu. vir: Twitter

Nottingham Forest – Arsenal

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]