CHAMPIONSHIP

Pregled osmega kroga v Championshipu!

Med vikendom je bil na sporedu že osmi krog Championshipa, kjer smo kot vedno tudi tokrat videli veliko zadetkov, preobratov ter izjemnih potez.


Vse tekme kroga so bile odigrane v soboto, Newcastle je po veliki zmagi na Loftus Roadu (6-0 vs. QPR) doma izgubili proti Wolverhamptonu. Kot ste najverjetneje že navajeni vas bomo tudi tokrat ‘obvestili’ o zmagi Huddersfielda, ki je v izjemni formi in tiči na vrhu lestvice.

Ponovno je izgubil tudi QPR, ki je tako padel na 16. mesto. Na drugem mestu je po osmih krogih Norwich City, ki je v gosteh premagal Nottingham Forest. Brez zmage je tudi v tem krogu ostala Aston Vila, ki kljub dragim okrepitvam (McCormack 12m, Kodjia 11m, Gollini 4m,…) zaseda skromno 18 mesto.

V gosteh pri Burton Albionu je slavil Brighton, ki zaseda solidno sedmo mesto, na zadnjem mestu, ki omogoča ‘Play-off’ za uvrstitev v Premier League tiči Brentford. Ekipa Deana Smitha je v tem krogu namreč slavila kar s 5-0 in tako skočila na šesto mesto.

vir:www.efl.com

Presenetljivo dobro kljub porazu kaže Barnsleyju, novinec v ligi zaseda 4. mesto, sledi mu Brimingham City. ‘Bluesi’ so v to sezono krenili odločno in z jasnim ciljem – povratek med elito.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]