CHAMPIONSHIP

Pregled 8. kroga Championshipa

Tokrat vam z zamudo ponujamo pregled 8. kroga druge angleške lige, ki je bil v celoti odigran minulo soboto.


Z najvišjo zmago se lahko pohvalijo pri Bristolu. “The Robins”, kot se glasi njihov vzdevek, so doma s 4:1 razbili nebogljeni Derby County.

Na vrhu velika gneča. Kar tri ekipe imajo po osmih tekmah isto število točk, in sicer 17. To so Leeds United, Wolverhampton ter Cardiff City. Takoj za njimi pa so s 15 točkami še tri ekipe, Preston North End, Ipswich Town in pa Sheffield United.

Na dnu nič novega. Bolton je z dvema točkama, poleg Brentforda, edini še brez zmage. Družbo v coni izpada pa jima dela še nekdanji velikan Birmingham City, ki je po porazu proti Prestonu odslovil trenerja Harryja Redknappa.

Ljubitelji Championshipa pozor, dogajanje se nadaljuje že v soboto, ko bo na sporedu 11 tekem. Za nedeljo pa nam ostaja še vrhunec. Eden od največjih angleških derbijev je na sporedu ob 14:15, Sheffield Wednesday bo pričakal someščane iz Bramall Lana.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”60″ override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”350″ thumbnail_height=”240″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails”]

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]
JB