OSTALE NOVICE

Slovenec na pragu Swanseaja!

Pregled slovenskih nastopov na Otoku začenjamo s Timijem Maxom Elšnikom, ki je edini nastopil med člani. Ob slavju Swindon Towna proti Stevenageu je igral do 71. minute, v poročilu s tekme pa ni posebej omenjen.


vir: Premier League
vir: Premier League

Gregor Zabret se je vrnil v vrata Swanseajeve selekcije do 23 let, ki je navkljub dvakratnemu vodstvu proti Tottenhamu iztržila le točko (2:2). S petimi trenutno zasedajo 7. mesto v ligi, med vsemi 12 ekipami pa so prejeli največ zadetkov, česar si domžalski vratar gotovo ne šteje v čast.

Igral je tudi  Jan Novak, a bore malo. Proti drugi ekipi Herthe Berlin je vstopil v 67. minuti, Nemci so slavili s 4:3, tekmo proti ekipi Luton Town XI pa je spremljal s klopi, gostje iz letališkega mesta so sicer zmagali z 1:4. Obe tekmi sta bili prijateljskega značaja, Brentford B namreč ni prijavljen v nobeno uradno tekmovanje.

Svena Kariča Šoštaršiča ob porazu U23 ekipe Derby Countyja proti vrstnikom Evertona ni bilo v kadru (nimamo informacij o morebitni poškodbi). Jon Gorenc Stankovič še vedno ni pripravljen za povratek na zelenice.

Prejšnji teden smo poročali tudi, da je za mlado ekipo Swanseaja zaigral Matic Paljk. Uradnih informacij še ni, a sodeč po aktivnostih 19-letnega Koprčana na Instagramu, dvomov o podpisu pogodbe ni več. Spodaj lahko vidite zaslonski posnetek, ki pove več kot dovolj, še pred tem pa je objavil sliko kovčka in dodal »emoji« britanske zastave.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”59″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”450″ thumbnail_height=”370″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” maximum_entity_count=”500″]

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]