CHAMPIONSHIP

Pregled enajstega kroga Championshipa

Danes je bilo v Championshipu odigranih kar vseh dvanajst tekem, na katerih smo videli 24 zadetkov.


efl3
Knockaert je zadel in postal junak Brigthona v zmagi nad Sheffieldom. vir: https://www.facebook.com/theEFL/

Enajsti krog se je začel v slogu, na Craven Cottage je pripotoval veliki rival Fulhama – QPR. Ti. ‘West London Derby’ je po veliki drami dobil QPR, ki je prek Sylle zadel v 88. minuti, nekaj minut kasneje pa je Fulham zapravil še drugo enajstmetrovko na tekmi in tako je dobrih 3000 gostujočih navijačev domov potovalo z zmago iz derbija, navijači ‘Rangersov’ si bodo tako vsaj do naslednjega derbija prevzeli pravice za zbadanje svojih rivalov.

efl3
Veselje igralcev QPR-ja na ‘West London Derby-ju’ pred gostujočimi navijači vir: https://www.facebook.com/OfficialQPRFC/

Ob 16.00 se je enajsti krog nadaljeval, Birmingham je doma premagal Blackburn in se utrdil na šestem mestu, minimalno zmago je zabeležil tudi Huddersfield, ki se še vedno nahaja na vrhu lestvice. 

Aston Villa se kljub vsem dragim okrepitvam med poletjem (Gollini 4m, McCormack 12m, Kodija 11m,..) nahaja na sramotnem 19. mestu in je v tem krogu, no ja, nič kaj presenetljivo, ponovno izgubila, tokrat proti Prestonu. Velja omeniti tudi to, da je na tekmo pripotovalo več kot 5000 navijačev Ville, ki niso imeli razloga za veselje.

Veliko je poleti zapravljal tudi Newcastle, ki pa za razliko od Ville letos dominira v ligi in se nahaja na tretji poziciji, danes je na gostovanju premagal Rotterham.

Sheffield Wednseday je v tem krogu gostil Brighton, četa Chrisa Hughtona je slavila z 0-2 in se nahaja tik za Newcastle Unitedom.

Presenetljivo pa je doma pred dobrimi 3000 navijači palček Burton Albion ponižal Cardiff City, slavila pa je tudi četa Garryja Monka, Leeds je namreč doma premagal Barnsley in se povzpel na enajsto mesto. Izjemno zanimiv krog se je zaključil na Molineux Stadiumu, kjer je gostoval Norwich City. ‘Kanarčki’ so ponovno slavili in so tako le mesto pod vrhom lige, tam se jasno nahaja Huddersfield Town.

efl
Norwich je slavil na gostovanju pri Wolverhamptonu. vir: https://www.facebook.com/NorwichCityFootballClub/

Vsi rezultati tega kroga: 

efl1
vir: http://www.efl.com/
Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]