OSTALI KLUBI

Everton misli resno

Potem ko smo poročali o zanimanju za Garetha Bala in Aarona Ramseyja, Carlo Ancelotti k Evertonu želi pripeljati še Jamesa Rodrigueza.


Trener Evertona Carlo ancelotti želi na Goodison Park zvabiti bivšega varovanca Jamesa Rodrigueza, katerega je želel lani pripeljati k Napoliju, prav tako pa je bil Italijan tisti, ki je Kolumbijca leta 2014 pripeljal na Santiago Bernabeu. James se pod vodstvom Zinedina Zidana v Realu ni znašel in preživel tudi posojo v Nemčiji pri Bayernu, poleti pa se vrnil v Španijo. Real Madrid, ki prav tako prodaja Garetha Bala in Danija Ceballosa, bo želel s prodajo Jamesa Rodrigueza priskrbeti čimveč proračuna za poletne okrepitve. Prav tako je letos čas za prodajo Kolumbijca, saj mu pogodba z Belim baletom poteče naslednje poletje, ko bi lahko brez odškodnine zapustil Madrid.

James je v sezoni 2014/15 že igral pod vodstvom Carla Ancelottija pri Realu, sedaj pa se jima obeta ponovna združitev na Goodison Parku, saj naj bi bil James naklonjen k selitvi v Anglijo. Ancelotti si je že pri Napoliju prizadeval za prihod Jamesa, a se mu želja ni izpolnila. O vezistu pa govori z izbranimi besedami in ga izjemno ceni. Ravno Italijan pa bo glavna prednost Evertona pri boju za podpis zvezdnika Reala, saj naj bi se zanj zanimal tudi Wolverhampton in Arsenal. James je letos zbral le 13 nastopov za Real, saj so ga nekoliko ustavile tudi poškodbe. Kakšna bo odškodnina še ni znano, a Real bo zagotovo želel povrnti čim več od 71 milijonov funtov, ki jih je leta 2014 plačal za Rodrigueza.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]