LIVERPOOL

Liverpool bo pogrešal Salaha kar tri mesece

Liverpool bo zaradi dveh tekmovanj kar tri mesece pogrešal zvezdnika Mohameda Salaha, saj mu ne morejo preprečiti, da bi zaigral za reprezentanco.


Liverpool nemore stati v napoto zvezdniku Egipta Mohamedu Salahu, če se slednji odloči, da bo zastopal svojo državo na Afriškem pokalu narodov in Olimpijskih igrah, čeprav bo s tem izpustil ravno najbolj pomemben del sezone v Premier ligi. Salahov sonarodnjak Mido je prepričan, da bi napadalec Liverpoola postal še večji narodni zaklad, če bi svoji državi prinesel kakšno lovoriko na omenjenih tekmovanjih, ki bo potekalo v Kamerunu oz. v Tokiu. Afriški pokal narodov bo potekal med 9. januarjem in 6. februarjem leta 2021, kar pomeni, da bi Salah izpustil enega kritičnih delov sezone v Premier ligi, če se odloči, da zastopa reprezentanco, čeprav je imel v preteklosti že kar nekaj težav z njo.

>>Niti najmanjšega dvoma nimam, da bo Salah zaigral za Egipt na naslednjih dveh velikih tekmovanjih. Enostavno mora iti na Afriški pokal narodov in Liverpool mu tega ne more preprečiti, saj obstajajo pravila, ki jih je določila FIFA, torej je odločitev popolnoma na Salahu. Je najboljši igralec naše reprezentance, ki lahko naredi veliko razliko,<< je povedal bivši reprezentant Egipta, ki je igral tudi v Premier ligi, Mido.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]