LIVERPOOL PRESTOPNI ROK

Liverpool lovi Napolijevega zvezdnika

Jurgen Klopp ima na radarju zvezdnika Napolija, Fabiana Ruiza, saj želi okrepiti vezno linijo.


Liverpool bo skušal do petka na Anfield pripeljati Španca Fabiana Ruiza, saj je bila njihova ponudba za Isca iz Real Madrida zavrnjena. Redsi so za Isca ponudili 47 milijonov funtov, a je pod Zinedinom Zidanom Isco precej cenjen. Čeprav ne igra tako redno, kot bi si želel, je Španec zadovoljen pri Realu.

Redsi tako upajo na podpis Ruiza, ki je eden najboljših vezistov v Evropi, odkar se je leta 2018 iz Real Betisa preselil v Napoli. Liverpool bo moral za 23-letnika plačati več, kot pa so ponudili za Isca, saj je predsednik Napolija Aurelio De Laurentiis zelo zahteven pogajalec. Kloppu lahko pomaga spor Napolijevih igralcev s predsednikom, ki se vleče že od odstavitve Carla Ancelottija. Igralci so bili kaznovani, ker niso želeli oditi na priprave, ki jih je organiziral De Laurentiis, zato je pričakovati odhode mnogih zvezdnikov v tem prestopnem roku ali najkasneje poleti.

Ruiz je zabil en gol na 18 tekmah Serie A v tej sezoni ter šestkrat zaigral za izbrano vrsto Španije, katere del bo verjetno tudi na letošnjem Evropskem prvenstvu.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]