ARSENAL PRESTOPNI ROK

Arsenal zelo blizu podpisa s Špancem

Tarčo Arsenala Pabla Marija so opazili na letališču z direktorjem Topničarjev Edujem Gasparjem.


Arsenal je blizu podpisa pogodbe s centralni branilcem Flamenga Pablom Merijem, ki je bil opažen v družbi Arsenalovega tehničnega direktorja Eduja Gasparja. Španec Pablo Mari je znanec Mikela Artete, ko je bil še branilec igralec Manchester Cityja, a nikoli ni zaigral za četo Pepa Guardiole. Član Cityja je bil od leta 2016 pa do 2019, a bil vsako sezono posojen. Posojen je bil v Girono, NAC Bredo in Deportivo La Coruno, preden je poleti 2019 prestopil v Flamengo za približno milijon funtov. Od takrat je bil ključni igralec ekipe Jorgeja Jesusa, ki se je prejšni mesec v finalu klubskega Svetovnega prvenstva pomerila z Liverpoolom.

V letošnji sezoni je odigral že 30 tekem in je zelo blizu posoje v Arsenal do poletja, ko naj bi izvedli tudi stalen prestop. Kakšna bo odškodnina za mladega branilca se bosta kluba še dogovorila.

Arsenal potrebuje okrepitve v obrambi in Mari bi bil po mnenju Artete pravi mož za okrepitev zadnje linije. Arsenal pa bo kot kaže zamudil priložnost za prihod Layvina Kurzawe, saj naj bi bil slednji del dogovora med Paris Saint-Germainom in Juventusom, ki bi Kurzawo pripeljal v Torino, Mattia De Sciglio pa bi se preselil v Pariz.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]