PRESTOPNI ROK

Premierligaški kvartet se zanima za Coutinha

Barcelonin Philippe Coutinho je trenutno na posoji pri Bayernu, saj se ni dobro znašel pri Kataloncih, sedaj pa se zanj zanimajo še štirje premierligaški klubi.


Philippe Coutinho si je izjemno želel prestopa v Barcelono, ko je še igral za Liverpool, a ko se mu je želja uresničila, se ni dobro znašel v Barceloni in sedaj kot posojen nogometaš zastopa Bayern. Brazilec je izrazil željo po vrnitvi v Premier ligo, čeprav pri Bayernu igra bolje, kot pri Barceloni, a se kot kaže ne namerava preseliti k Bavarcem.

Zanj naj bi se zanimali Arsenal, Chelsea, Manchester United in Tottenham. 27-letni zvezdnik je priznal, da nebi smel zapustiti Liverpoola, saj se je njegov karierni vzpon od “sanjskega” prestopa v Barcelono za 142 milijonov funtov januarja 2018 ustavil. Na Camp Nou se ni znašel, za povrh pa so ga navijači Blaugrane še izžvižgali ob vsaki priliki. Poleti se je pridružil Bayernu na posoji, vendar Bavarni ne želijo odkupiti Brazilca. Tako bo imel premierligaški kvartet priložnost izenačiti zahtevano ceno 100 milijonov funtov, ki jo je postavila Barcelona. Coutinho je potihem upal tudi na povratek v Liverpool, kjer je preživel najlepše čase svoje kariere, vendar ga trener Redsov ne namerava vrniti v svoje moštvo.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 1 Povprečje: 1]