LIVERPOOL

Mladi branilec priznal občudovanje Barcelone

Trent Alexander-Arnold je bil del Liverpoolove ekipe, ki je lani senzacionalno izločila Barcelono v polfinalu Lige Prvakov, sedaj pa priznava, da občuduje katalonsko ekipo.


Trent Alexander-Arnold je bil eden ključnih igralcev v Liverpoolovem epskem preobratu proti Barceloni v polfinalu Lige Prvakov, saj je pokazal veliko znanja, ko je zvito izvajal udarec iz kota, po katerem je Divock Origi zadel za 4:0 ter izločil Katalonce. Prav tako je bočni branilec podal za drugi gol, ki ga je zabil Giorginio Wijnaldum.

Trent je v Liverpoolu domačin in je prestal njihovo nogometno akademijo, sedaj pa se zacementiral v prvo ekipo Redsov ter je smatran za enega najboljših mladih nogometašev na svetu. V enem izmed intervjujev za revijo GQ je priznal svojo “ljubezen” do Barcelone. Na vprašanje kateri klub poleg Liverpoola mu je všeč je zelo odkrito priznal:>>Ko sem bil majhen je bil Celtic, a sedaj ker je Gerrard trener Rangersa, sem nevtralen. Moj najljubši pa je Barcelona, poleg Liverpoola seveda. Mislim, da imajo enaka prepričanja in vrednote kot Liverpool.<< Takoj po tej izjavi pa je zagotovil navijačem, da sploh ne razmišlja o odhodu z Anfielda in želi v Liverpoolu zaključiti kariero.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]