MANCHESTER UNITED

Koulibaly ima prosto pot iz Napolija

Branilec Napolija Kalidou Koulibaly ima zeleno luč za prestop drugam in Manchester United bi bil lahko prvi, ki bo trkal na vrata Napolija, saj se za Senegalca zanima že nekaj sezon.


Za mnoge je Kalidou Koulibaly najboljši branilec na svetu, takoj za Liverpoolovim Virgilom Van Dijkom. Če bo Senegalec poleti res na voljo na nogometnem trgu, mu snubcev ne bo manjkalo. Branilec znan pod vzdevkom K2 je dominanten in ključen del osrčja Napolijeve obrambe zadnjih šest let, odkar je prestopil v Italijo iz Belgije. Senegalski reprezentant je konstantno prikazoval vrhunske predstave, vendar pri 28 letih išče nov izziv, ki mu bo pomagal osvajati lovorike, saj ima sedaj kljub svoji kvaliteti le pokalna naslova iz Belgije in Italije.

Kontraverzni predsednik Napolija Aurelio de Laurentis je za pravo vsoto končno pripravljen spustiti Senegalca iz svojih rok, ta vsota pa naj bi se gibala okoli 80 milijonov funtov in Manchester United je prvi s katerim je bil Koulibaly povezovan. Ole Gunnar Solskjaer išče pravo okrepitev za dopolnitev osrčja obrambe z Harryjem Maguirejem, ki bi Rdeče vrage naredila bolj konkurenčne za osvajanje prestižnih lovorik in ne le boj za prva štiri mesta v Premier ligi.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]