MANCHESTER CITY

Laporte na radarju španskega velikana

Barcelona se zanima za odpisanega branilca Manchester Cityja Aymerica Laporta, za katerega so se zanimali že iz njegovih časov pri Athletic Bilbau.


Barcelona želi okrepiti svojo obrambo, katero najverjetneje zapušča Samuel Umtiti. Zamenjavo zanj so našli pri Manchester Cityju, kjer so že napovedali, da Aymeric Laporte ni več v njihovih načrtih, prva tako pa City načrtuje čistko v klubu, potem ko so dobili prepoved igranja v Ligi Prvakov. Pri Sinje modrih še vedno upajo, da jim bodo kazen ovrgli, a Laporte je v vsakem primeru na izhodnih vratih kluba.

Laporte je že dlje časa znan kot eden najboljših igralcev na svojem položaju, vendar so ga v njegovi karieri v Angliji nekoliko zaustavile poškodbe. Laporte bi bil za Barcelono odlična okrepitev, saj lahko igra tako osrednjega branilca, kot tudi na levem boku, predvsem pa bo z Clementom Lengletom tvoril osrčje obrambe Barcelone za prihodnost. 25- letni Francoz bi lahko z dobrimi predstavami v Kataloniji prodrl tudi v udarno enajsterico reprezentance Francije, za katero do sedaj še ni zbral niti enega nastopa .

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]