MANCHESTER CITY

VIDEO: PSG 2-2 Manchester City (Liga Prvakov)

vir: UCL twitter
vir: UCL twitter

Pred nekaj minutami se je zaključila prva tekma četrtine finala Lige Prvakov med pariškim PSG-jem in Cityjem iz Manchestra. Gostje so na Parku Princev celo vodili, nato pa tudi po zvrhani meri sreče prišli do lepega izhodišča pred povratno tekmo na Etihadu.


Tekmo so bolje odprli domači Parižani, ki so prek Ibrahimovica v 14. minuti zapravili tudi enajstmetrovko. Šved je imel poleg zapravljene najstrožje kazni še eno res lepo priložnost, a v situaciji iz oči v oči z Joejom Hartom ni bil uspešen. V 38. minuti pa je prišla kazen za zapravljene priložnosti. Domačo napako na sredini igrišča je s pridom izkoristil De Bruyne, ki je po povratku po poškodbi zadel še na drugi odigrani tekmi. A prednost gostov ni trajala dolgo. Že čez 3 minute (41. minuta) si je neverjetno napako, ki jo ponavadi vidimo v video igrah, privoščil Fernando, ki je žogo neuspešno želel podati do enega od soigralcev, vse skupaj pa je znal kaznovati Ibrahimovic.

V drugem polčasu je za domače zadel Rabiot, za goste pa Fernandinho, po veliki napaki Aurierja in Silve. Tekma se je tako končala z 2:2, kar za povratno srečanje napoveduje zanimivih 90 minut, a je v prednosti definitivno Manchester City. Neodločen rezultat in dva zadetka na gostovanju so si “meščani” vsekakor želeli.

 

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]