MANCHESTER CITY

Mahrez sprejel odločitev

Krilni napadalec je prirpavljen zapustiti Manchester City v upanju, da si zagotovi igranje v Ligi Prvakov.


Riyad Mahrez bi lahko poleti zapustil Manchester City in se preselil na Park Princev, saj se zanj resno zanima Paris Saint-Germain. Manchester City je potrdil, da bo Alžirec imel prosto pot iz kluba po koncu sezone, a kljub temu bo PSG mastno plačal dvakratnega zmagovalca Premier lige.

Mahrez je eden najpomembnejših igralcev v zasedbi Pepa Guardiole, še posebej z odsotnostjo Leroya Saneja. Neposredno je bil vpleten v kar 23 zadetkov Manchester Cityja v vseh tekmovanjih v tej sezoni in je eden najboljših posameznikov ob Raheemu Sterlingu in Kevinu De Bruyneju. A z dvoletno prepovedjo nastopanja v Evropskih tekmovanjih s katero se sooča Manchester City, Alžirec želi tudi v naslednji sezoni nastopati v najelitnejšem klubskem tekmovanju v Evropi.

Paris Saint-Germain je glavni kandidat za Mahrezov podpis, saj v njem vidijo zamenjavo za Neymarja ali Kyliana Mbappeja. PSG se je v zadnjem letu zelo namučil, da je obdržal glavne zvezdnike. Neymar bi se letos poleti končno lahko vrnil v svojo ljubljeno Barcelono, za Mbappeja pa se zanimata Liverpool in Real Madrid. Slednji svoj interes javno krepijo, medtem ko Redsi vzrajno zatrjujejo, da si Mbappeja ne morejo privoščiti.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]