OSTALI KLUBI

Callum Wilson zavrača govorice o odhodu

Napadalec Bournemoutha Callum Wilson meni, da si ne zasluži prestopa v večji klub, saj v letošnji sezoni ni bil v pravi formi.


28-letni napadalec Callum Wilson je v lanski sezoni zabil 14 zadetkov, letos pa zapadel v slabo formo in nedosleden pred nasprotnikovimi vrati. Sicer je občasni reprezentant Anglije počaščen, da se zanj zanimajo večji klubi, kot je Bournemouth, a sam se osredotoča na borbo za obstanek v Premier ligi. Wilsonova slaba forma kot kaže vpliva tudi na položaj Bournemoutha, ki je do prekinitve sezone zbral 27 točk in zaseda 18. mesto v Premier ligi, enako število točk imata tudi Watford in West Ham United na 16. oz. 17. mestu. V Championship potujejo zadnje tri uvrščene ekipe.

>>Seveda mi laskajo ponudbe večjih klubov iz lige. Govoric je bilo kar nekaj, a sam ne spremljam toliko medijev, zato pa veliko slišim od prijateljev. To mi daje še večjo motivacijo. Lansko sezono sem bil zelo konstanten, letos pa bi moral svojo igro precej izboljšati, da bi si zaslužil igranje v Ligi Prvakov, kar je seveda moja velika želja. Vendar prva naloga je pomagati Bournemouthu do obstanka in preživetja še ene sezone v najelitnejši angleški ligi,<< je povedal Callum Wilson, ki je požel tudi zanimanje londonskega Chelseaja.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]