MANCHESTER UNITED

Meunier pred vrati Old Trafforda

Manchester United natančno spremlja situacijo branilca Paris Saint-Germaina, Thomasa Meunierja, ki je prav tako na radarju Borussie iz Dortmunda.


Belgijec Thomas Meunier je član ekipe Paris Saint-Germaina že od leta 2016, a nikoli ni bil redni član prve enajsterice serijskih francoskih prvakov, čeprav je večkrat dokazal svojo kvaliteto. V nobeni izmed sezon v dresu Paris Saint-Germaina ni zbral več kot 24 nastopov, a je še vedno član reprezentance Belgije in pomemben člen ekipe Thomasa Tuchela. Meunierju poleti poteče pogodba in Belgijec bo zagotovo iskal klub, ki mu bo ponudil bolj redno igranje v začetni postavi.

Veliko so ga povezovali z Borussio iz Dortmunda, nekateri so celo poročali, da je Meunier že podpisal za črno-rumene, a francoski mediji pravijo drugače. Po njihovih informacijah naj bi se za branilca resno ogreli pri Manchester Unitedu, ki so glavni kandidati za podpis Belgijca. A poraja se vprašanje, ali Rdeči vragi Meunierja sploh potrebujejo, saj je Aaron Wan-Bissaka po prihodu na Old Trafford zablestel na položaju desnega bočnega branilca in kaj kmalu bi se Belgijec znova znašel v drugem planu. Kljub temu bi bil Meunier odlična okrepitev za Manchester United. A Belgijec je že poudaril, da bi najraje ostal v francoski prestolnici, a kakšna bo njegova usoda bo znano v prihodnjih tednih.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]