VZHAJAJOČE ZVEZDE

Jude Bellingham na poti v Dortmund

Mladi talent Jude Bellingham je požel veliko zanimanja, še posebej od Borussie iz Dortmunda in Manchester Uniteda, a 16-letnik je že zavrnil Rdeče vrage.


Borussia Dortmund je le podpis oddaljena od prihoda čudežnega dečka Juda Bellinghama iz Birmingham Cityja, poročajo nemški mediji. Borussia je za mladega Bellighama tekmovala z Manchester Unitedom, ki je Angleža spremljal že dolgo časa. Bellingham želi slediti stopinjam angleškega reprezentanta Jadona Sancha, ki si je v Nemčiji pri Borussiji ustvaril ime in zaslovel kot eden izmed najboljših mladih igralcev na svetu. Bellingham je letošnjo sezono zablestel pod vodstvom Pepa Cloteta pri Birminghamu, a ima še ogromno potenciala, ki ga bo najbolje izluščil pri brusilcih talentov Borussiji iz Dortmunda.

Pri vsega 16 letih Bellingham zabija gole in prikazuje zavidajoče predstave v Championshipu, le te so ga postavile na evropski nogometni zemljevid in privabile številna zanimanja tako iz Anglije, kot tudi iz tujih lig. Nemški časnik Bild poroča, da so se pogajanja med Bellinghamom in Borussio naglo pospešila med izbruhom koronavirusa, zato je le še vprašanje časa, kdaj bosta kluba potrdila prestop, prav tako pa razkrila podronosti pogodbe in odškodnine.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]