TOTTENHAM VZHAJAJOČE ZVEZDE

Jose Mourinho vrgel oči na čudežnega dečka

Jose Mourinho je na Nizozemskem našel mladega talentiranega osrednjega branilca, ki ga sedaj želi pripeljati v Tottenham, kjer se bo še naprej razvijal pod njegovim budnim očesom.


Tottenham se pripravlja na prihod nizozemskega čudežnega dečka Lamareja Bogardeja to poletje, v sklopu iskanja mladih igralcev za prihodnost. Velikani iz Premier lige so že nekaj časa spremljali razvoj 16-letnega Bogardeja, ki nastopa v nizozemski Eredivisie pri Feyenoordu. Viri blizu kluba so izvedeli, da so skavti, ki jih je na Nizozemsko poslal Tottenham opazili Bogardov izjemen potencial, prav tako so mu pripisali odlične ocene za njegove predtave na položaju osrednjega branilca v nizozemski ligi in mladih reprezentancah Nizozemske.

Poleg Tottenhama so Lamareja Bogardeja opazili tudi skavti Borussie iz Dortmunda, Schalkeja, Juventusa in AC Milana, ki prav tako podrobno spremljajo razvoj mladega branilca. Lamarejev brat trenutno igra za nemški Hoffenheim in se poleti prav tako pripravlja na selitev. Tottenhamovo zanimanje ostaja kljub temu, da so za meseca aprila in maja odpoklicali vse svoje skavte zaradi izbruha pandemije koronavirusa. Kakor vsi klubi, tudi Tottenham čaka, kako se bo rapletna trenutna sezona. A tudi kakšna finančna kriza ne bi smela vplivati na prihod 16-letnega branilca k Spursom, saj je na tej točki Bogarde še zelo poceni.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]