MANCHESTER UNITED

Slabe novice za Manchester United!

Do velikega mestnega obračuna med Manchester Unitedom in Manchester Cityjem je še natanko sedem dni, že sedaj pa je jasno, da bosta oba kluba morala zaigrati brez nekaterih pomembnih igralcev!


vir: espn

Včeraj je FA potrdil, da je Sergio Aguero, zaradi incidenta na tekmi Manchester City – West Ham United iz 75. minute, ko je Argentinec s komolcem umazano udaril branilca kladiv Winstona Reida, dobil prepoved igranja na naslednjih treh tekmah.

V zadnjih dneh pa slabe novice prihajajo tudi iz drugega konca mesta, na reprezentančni tekmi med Armenijo ter Češko je poškodbo utrpel ‘winger’ Mkhitaryan, ki je teren zapustil že v 38 minuti.

Prvi pregled dan po tekmi ni pokazal nič dobrega, saj bo Mkhitaryan ”out” za sedem do deset dni, kar pomeni, da bo Armenec primoran izpustiti svoj prvi mestni derbi v majici Uniteda. Bivši član Borussie iz Dortmunda je danes sicer že odpotoval nazaj  v Carrington (trening center Manchester Uniteda), kjer bo opravil dodatne zdravniške preglede. henrikh mkhitaryan

No slabih novic za četo Joseja Mourinha pa še kar ni konec, sobotno tekmo bo gotovo izpustil tudi Antonio Valenica, ki se iz reprezentančne akcije vrača šele v petek, dan pred derbijem! To je potrdil tudi sam Mourinho, ki ob tem ni deloval prav nič veselo, saj je Valenica letošnjo sezono začel naravnost sijajno, čemur priča tudi podatek, da je v ožjem izboru za igralca meseca v Premier League! Na njegovo mesto bo najverjetneje moral ‘stopiti’ Matteo Darmian, ki letos ni odigral še niti minute!

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]