TOTTENHAM

Zinedine Zidane z novo “nemogočo” željo

Zinedine Zidane ima izjemno visoke cilje v naslednjem prestopnem roku, saj je na seznam želja dodal že Sadia Maneja, Mohameda Salaha, Paula Pogbaja, sedaj pa se je na tem seznamu znašel še Harry Kane.


Predsednik Real Madrida Florentino Perez že razmišlja o naslednji sezoni, trener Zinedine Zidane pa mu je že predal seznam želja na katerem lahko najdemo Mohameda Salaha, Sadia Maneja, Paula Pogbaja, nazadnje pa se je na njem znašel Harry Kane, kapetan Tottenhama. Izjemno malo verjetno je, da bo Realu uspelo pripeljati vse štiri nogometaše, že dva bosta velik izziv, saj so vsi izmed naštetih igralcev na nogometnem trgu vredni prek 100 milijonov funtov.

Zinedine Zidane je razočaran nad poletno okrepitvijo v napadu, Luko Jovićem, ki se ni dobro znašel na Santiagu Bernabeu, prav tako pa so mi prilagajanje otežile poškodbe. Zato Francoz na klopi Real Madrida pogleduje proti Harryju Kanu, a Anglež ima s Tottenhamom pogodbo do leta 2024 in predsednik Spursov je zelo zahteven pogajalec. Prav tako pa strateg Tottenhama in bivši trener Reala, Jose Mourinho, napadalca naravnost obožuje in mu predstavlja najpomembnejši del ekipe.

Harry Kane je bil povezan z odhodom že odkar je izrazil željo po osvajanju lovorik, saj se to pri Tottenhamu ne zgodi pogosto – zadnjo lovoriko so osvojili pred 12 leti -, Real Madrid pa je pravi magnet za lovorike. Harry Kane bi se na Santiagu Bernabeu v konici napada za minute boril z legendo Reala Karimom Benzemajem, a glede na starost Francoza, bi ga tudi kmalu nasledil.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]