TOTTENHAM

Tottenham vodi bitko za Meunierja

Tottenham ime trenutno prednost pred Manchester Unitedom glede podpisa bočnega branilca Thomasa Meunierja, ki bo po letošnji sezoni postal prost igralec.


28-letni bočni branilec Thomas Meunier bo poleti postal prost igralec, saj mu poteče pogodba s Paris Saint-Germainom in ravno Jose Mourinho je tisti, ki bi lahko speljal Belgijca svojim bivšim delodajalcem iz Manchester Uniteda. Paris Saint-Germain je Meunierju že jeseni ponudil podaljšanje pogodbe in Belgijec je že dejal, da si želi ostati v Parizu, a (še) ni podpisal podaljšanja pogodbe, zato vse kaže na to, da bo poleti postal prost igralec. To bi pomenilo, da je že odigral zadnjo tekmo za Paris Saint-Germain, kateremu se je pridružil leta 2016 iz Club Bruggeja.

Thomasu Meunierju ne bo manjkalo ponudb to poletje, a po poročanju francoskih medijev je trenutno glavni favorit za njegov podpis londonski Tottenham. Strateg Spursov Jose Mourinho je aprila že osebno poklical Meunierja ter mu predstavil svojo vizijo. V primeru prestopa bi Meunier znova nadomestil Serga Aurierja, tako kot je to storil v Parizu leta 2016. Poleg Tottenhama se za Belgijca zanimata tudi Manchester United in Borussia Dortmund. Rdeči vragi so lani že zapravili 45 milijonov, da so na Old Trafford pripeljali Aarona Wan-Bissako, Borussia pa išče zamenjavo za Achrafa Hakimija, ki se bo najverjetneje vrnil v Real Madrid ali pa prav tako preselil v Premier ligo.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]