OSTALI KLUBI PREMIER LEAGUE

Tretji nogometaš Brightona okužen

Premier liga je bila vse bližje dogovoru glede povratka sezone, sedaj pa so pri Brighton & Hove Albionu sporočili, da je z novim koronavirusom okužen že tretji nogometaš njihove članske ekipe.


Neimenovani igralec Brightona, ki bo naslednjih 14 dni preživel v samoizolaciji, je bil testiran v soboto, dva njegova soigralca pa sta bila bila na testih pozitivna že v začetkih pandemije. Nogometaši Brightona so v času andemije trenirali individualno v njihovem trening kompleksu, kar bodo tudi nadaljevali v prihodnje. Predstavniki premierligašev se bodo v ponedeljek znova sestali in razglabljali o razvoju projekta Restart (Project Restart).

Izvršni direktor Brightona Paul Barber je zadevo označil za zaskrbljujočo, saj se je nova okužba v klubu pojavila kljub striktnim ukrepom in strogem sledenju predpisov s strani vlade. Igralci niso bili v nikakršnem stiku Premier liga si želi nadaljevati sezono za zaprtimi vrati v mesecu juniju na nevtralnih prizoriščih. S slednjim se Paul Barber ne strinja, podprli pa so ga tudi predstavniki Watforda in Aston Ville. Ali bo nova okužba nogometaša vplivala na potek ponedeljkovega sestanka o nadaljevanju sezone bomo izvedeli v naslednjih dneh. Poleg nadaljevanja pa bodo prav tako glasovali za oz. proti podaljšanju pogodb, ki se iztečejo 30. junija, do uradnega konca sezone.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]