CHELSEA MANCHESTER UNITED

Fiorentina potrdila zanimanje za Federica Chieso

Manchester United je bil že večkrat povezovan s prestopom Federica Chiese, v zadnjem času pa sta se v tem krogu pojavila še Chelsea in Juventus.


Direktor Fiorentine Joe Barone je razkril, da je precej interesa za Federica Chieso s strani Manchester Uniteda in Chelseaja, prav tako pa tudi iz Italije. Chiesa je bil povezovan s prestopom v Premier ligo potem ko že nekaj časa navdušuje v Serie A. 22-letnik je prepoznavan kot eden največjih talentov italijanskega nogometa, ki se je odlično zapisal pei navijačih Fiorentine in reprezentanci Italije. Chiesa bi se to poletje utegnil preseliti z Apeninskega polotoka, kar bi bila njegova prva menjava kluba v karieri.

Joe Barone je javno izpostavil klube, ki se zanimajo zanj in med njimi naletimo tudi na Chelsea in Manchester United. Pri Fiorentini so zaradi trenutnih razmer pripravljeni prodati Federica Chieso, če bo cena prava seveda, saj bi tako nekoliko omilili posledice pandemije koronavirusa. Govori se o odškodnini v višini 60 milijonov funtov za 22-letnega bisera italijanskega nogometa. Poleg manchester Uniteda in Chelseaja, je najmočnejši snubec prav torinski Juventus, ki je znan po tem, da Fiorentini “krade” talente. Pravi dokaz zato so v zadnjih letih Merih Demiral, Fernando Bernandeschi in Luca Pellegrini.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]