CHELSEA

Chelsea začel pogajanja za Bena Chilwella

Chelsea se je začel pogajati z Leicester Cityjem za prestop bočnega branilca Bena Chilwella, potem ko je Anglež svojemu agentu priznal, da si želi selitve v London.


Chelsea je navezal kontakt z vodstvom Leicester Cityja glede prestopa levega bočnega branilca Bena Chilwella. Angleški reprezentant je svojemu agentu zaupal, da si želi selitve v London, čeprav ima v Leicestru zelo dober status. Pri Chelseaju pa si želijo okrepiti in osvežiti obrambo, v sklopu prenove ekipe, ki jo podrobno načrtuje strateg Frank Lampard. Modri iz Londona letos niso imeli prve izbire na levem boku, ampak so se na tem položaju menjavali Cesar Azpilicueta, Marcos Alonso in Emerson Palmieri.

Marcos Alonso si je tik pred prekinitvijo sezone priboril največ minut na levem boku, kar pomeni, da bo najverjetneje Stamford Bridge zapustil Emerson Palmieri, za katerega se zanima torinski Juventus, kjer bi združil moči z bivšim trenerjem Mauriziom Sarrijem. Alonso bi za pravo ceno tudi lahko zapustil Chelsea, a bo moral Lampard čimprej pripeljati zamenjavo. Poleg Chilwella so se pred kratkim omenjali še Alex Telles, Marc Cucurella, Nicolas Tagliafico in Fode Ballo-Toure. Kljub temu je Chilwell glavna tarča za na levi bok obrambe in Chelsea je zato pričel pogajanja za 23-letnega Angleža, za katerega se zanimajo še Manchester City, Atletico Madrid in Paris Saint-Germain.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]