OSTALI KLUBI

Kieran Trippier na voljo za 20 milijonov funtov

Bivši zvezdnik Tottenhama bo premierligaške klube stal 20 milijonov funtov, če ga želijo pripeljati nazaj v Anglijo, potem ko je to sezono preživel v Španiji.


Desni bočni branilec Kieran Trippier se je lansko poletje pridružil madridskemu Atleticu za 20 milijonov funtov iz londonskega Tottenhama. Potem ko je navdušil v španski La Ligi je zbudil zanimanje klubov v domovini, ki ga želijo v svojih vrstah v naslednji sezoni. 29-letni Anglež si je že ogledoval potencialna domovanja na severo-zahodu Anglije, pred morebitno vrnitvijo na otok. Med klubi, ki bi ga z veseljem vrnili v Premier ligo je njegov bivši klub Burnley, a bo njegova cena zanje kar precejšna ovira, saj pri Atleticu zanj želijo toliko kolikor so zanj plačali, torej 20 milijonov funtov.

Kieran Trippier je lansko poletje zapustil Tottenham z željo po večji minutaži in posledično ohraniti svoje mesto v izbrani vrsti Anglije, kjer je na položaju desnega bočnega branilca veliko konkurence, še posebej z mladima Trentom Alexander-Arnoldom in Aaronom Wan-Bissako, ne pozabimo pa tudi na Reeca Jamesa, Maxa Aaronsa in Kyle Walker-Pietersa. Če ga bo Burnley ali katerikoli drugi premierligaški klub vrnil v Premier ligo, mu bo moral priskrbeti ustrezno minutažo in vlogo, ki bo ustrezala njegovemu stilu igranja. Trenutno pa so Trippierjeva največja skrb obtožbe o stavni aferi, s katerimi se bo moral soočiti še preden bo razmišljal o menjavi delodajalca.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]