LIVERPOOL

Philippe Coutinho zadovoljen z vrnitvijo po poškodbi

vir: www.thisisanfield.com
vir: www.thisisanfield.com

Liverpoolov vezist Phillippe Coutinho je za klubsko spletno stran dejal, da je zadovoljen s povratkom na nogometne zelenice. Omenjeni nogometaš je namreč izpustil zadnje štiri tekme, zaradi težav s tetivo. Triindvajsetletni Brazilec je bil pred poškodbo v odlični formi, saj je na zadnjih treh obračunih pred odsotnostjo zabil kar štiri zadetke.


Philippe upa, da bo s svojo vrnitvijo čim bolj pomagal Liverpoolu, da se “Redsi” čim hitreje vrnejo nazaj v zmagovalno formo, po tem ko so na zadnjih treh tekmah dokaj presenetljivo zabeležili dva poraza in en neodločen rezultat.
Coutinho je za klubsko stran povedal slednje: “Počutim se odlično. Normalno treniram in sem na voljo za naslednjo tekmo. To je najboljša stvar, kajti biti poškodovan je zelo težko, to je grozno. Seveda, mi radi igramo nogomet, če smo zdravi in dobro pripravljeni, to je najboljše. Kot sem dejal že prej, počutim se dobro in upam, da bo moj doprinos na tekmah, ki so še pred nami, kar se da velik.
Liverpool se je na zadnji premierligaški tekmi za las izognil porazu, saj je Origi v samem zaključku srečanja dosegel izenačujoč zadetek. ” Nismo obupali do samega zaključka srečanja. Bilo je zelo težko igrati proti ekipi, ki goji defenzivno igro. Atmosfera na igrišču je bila odlična. Navijači so nas spodbujali do zadnjega sodniškega žvižga, tako, da je bil izenačujoč zadetek zelo pomemben. Na koncu smo bili zelo zadovoljni, da se je tako izšlo. Upamo, da bomo do konca sezone vsi združeni in dobro povezani, kot na zadnji tekmi proti West Bromwichu. Tako nam bo namreč lažje dosegati pozitivne rezultate na tekmah v Premier Ligi, je še dodal.”

Liverpool bo naslednjo zmago iskal v nedeljo ob 14:30, ko bodo “Redsi” gostovali pri vselej nevarnemu Watfordu. Varovanci Jurgena Kloopa se v tem trenutku s 24. točkami nahajajo na devetem mestu premierligaške lestvice. V primeru zmage, pa bi se Liverpool lahko na lestvici dvignil vse do petega mesta.

vir: skysports
vir: skysports
Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]