LIVERPOOL

CLYNE OKREPIL LIVERPOOL

Angleški prvoligaš Liverpool FC je v svoje vrste zvabil novega nogometaša. Iz Southamptona se na Anfield za 12,5 milijonov Funtov seli Nathaniel Clyne. Štiriindvajsetletni bočni branilec je z Liverpoolom podpisal petletno pogodbo. Nathaniel je pred prestopom v Liverpool igral za Southampton, kjer mu je v treh sezonah uspelo zbrati 94 nastopov. Mladi Anglež je prav tako član angleške reprezentance, za katero je do sedaj zbral pet nastopov.


Vir: Sky Sports
Vir: Sky Sports

Clyne je ob prestopu v nov klub dejal:“Takoj ko je Liverpool pokazal zanimanje zame, sem si želel, da bi se ta prestop čimprej odvil. Zelo sem vesel, to je sanjska poteza zame, da sem prišel v klub s tako veliko zgodovino, komaj čakam da začnemo. Igral sem že na Anfieldu in vem kakšna atmosfera vlada v ekipi in na stadionu, tam se počutim odlično. Upam pa tudi, da me bo ta atmosfera dvignila, da bom uprizoril dobre predstave in igral na visokem nivoju.”
Clyne je tako postal Liverpoolova šesta okrepitev v tem prestopnem roku, pred njim so se klubu pridružili še Firmino, Ings, Milner, Bogdan in Gomez.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]