CHELSEA TOTTENHAM

Alvaro Morata se je “bal” Harryja Kana

Alvaro Morata se je pretekli mesec iz madridskega Reala preselil k aktualnim prvakom Premier lige Chelseaju. Odmevni prestop “Bluese” lahko stane kar 70 milijonov angleških funtov.


A še dve leti pred tem, ko je Morata podpisal za Chelsea, ga je med svoje vrste skušal zvabiti strateg Tottenhama Mauricio Pochettino. Slednji je, v enem izmed zadnjih intervjujev z otoško javnostjo, razkril, da je 24-letni španski napadalec zavrnil neposredne tekmece Chelseaja predvsem zaradi izjemnega Harryja Kana.

vir: Mirror
vir: Mirror

45-letni argentinski nogometni strokovnjak, ki je vlogo glavnega trenerja “Spursov” prevzel leta 2014, je izjavil slednje: »Morata je pred kratkim govoril o meni v medijskem svetu. Dejal je: ‘Mauricio me je poklical …’ To je bilo kakšni dve leti nazaj ali več.«

»Alvaro mi je rekel: ‘Zakaj me želiš, če imaš Harryja Kana?’ Veste, če bom v prihodnosti skušal pripeljati kakšnega napadalca, bodo vsi rekli: ‘Ehh, želiš me za? Da bom na klopi? Ne morem tekmovati s Kanom.’

»Težko je prepričati dobre igralce, da pridejo v naš klub in so nato na klopi. Tako se vsi problemi začnejo,« je za konec še dodal Pochettino.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]