TOTTENHAM

Danny Rose Tottenhamu: Ne boste se me kar tako znebili

Levi bočni branilec Danny Rose je poleti ostal pri Tottenhamu, navkljub jasnemu sporočilu vodstva kluba, ki je občasnemu angleškemu reprezentantu dalo vedeti, da mu ne misli podaljševati pogodbe. 29-letnik bo v severnem Londonu ostal vse do njenega izteka. 


“Bolj ali manj je jasno, kaj se je dogajalo poleti. Ljudje od zgoraj (vodstvo kluba, op. p.) so se me želeli znebiti. Dejal sem jim, da imam še dve leti trajajočo pogodbo, ki je ne mislim prekinjati. Do konca prihodnje sezone bom ostal pri Tottenhamu, ne glede na to, kaj se o meni piše v medijih,” je za Evening standard razkril Danny Rose.

Alfa in omega Spursov Daniel Levy je Roseu poleti dejal, da nove pogodbe pri Tottenhamu ne bo dočakal, kar pa 29-letnika ni zmotilo: “To je nogomet. Spoštujem njegovo odločitev, a ne vidim razloga, zakaj bi predčasno zapustil klub.”

Čeprav so se ga želeli znebiti, ima Rose pri Tottenhamu v tej sezoni pomembno vlogo. V Ligi prvakov in Premier League je začel 11 od 16 tekem, obenem pa dobiva prednost pred Benom Daviesom, ki so mu v severnem Londonu prav to poletje podaljšali pogodbo.

Danny Rose letos dobiva nepričakovano veliko priložnosti. Foto: Twitter

 

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 1 Povprečje: 2]
JB