TOTTENHAM

Harry Kane okreva po pričakovanjih

Napadalec Tottenhama Harry Kane pričakuje, da bo že popolnoma saniral poškodbo in se vrnil na nogometne zelenice, ko se bo Premier liga nadaljevala.


Že pred nekaj tedni smo poročali, da se Harry Kane ekspresno vrača po poškodbi in po operaciji okreva hitreje, kot je bilo predvideno. Kapetan Spursov si je 1. januarja poškodoval zadnjo stegensko mišico in po prvem mnenju zdravniške ekipe Tottenhama že zaključil sezono, prav tako pa je trener Jose Mourinho dejal, da bi morebiti lahko odigral tekmo ali dve, vendar ne želi tvegati prehitre vrnitve in obnovitve poškodbe. Sedaj, ko je Premier liga odložena do vsaj 30. aprila, prav tako pa Evropsko prvenstvo prestavljeno na naslednje poletje, ima Anglež dobre obete, da Tottenhamu pomaga do čim boljše uvrstitve v domačem prvenstvu.

>>Sem blizu povratka. Upam, da se bom ekipi na treningih pridružil če dva ali tri tedne. Sem v dobrem stanju, počnem lahko že skoraj vse, tako da se počutim odlično,<< je za spletno stran Tottenhama dejal strelec sedemnajstih zadetkov v tej sezoni.

Poleg Kana pa se bo pravočasno morebiti vrnil tudi Korejec Heung-Min Son, ki si je zlomil roko in v domovini prestal operacijo. Kane in Son bosta skušala Spurse dvigniti na mesta, ki vodijo v Ligo Prvakov, potem ko so s 6. mesta padli na 8. in za petouvrščenim Manchester Unitedom zaostajajo za štiri točke.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]