PRESTOPNI ROK

Poletni prestopni rok precej daljši

Klubi pod okriljem angleške FA so že razpravljali o možnosti podaljšanja poletnega prestopnega roka, tej debati pa se je pridružila tudi FIFA.


Poletni prestopni rok bi lahko zaradi pandemije koronavirusa trajal vse do januarja, poročajo iz Anglije. Ker obstaja možnost, da bo nogometna sezona odložena morebiti tudi za več mesecev, so se v Angliji pojavili predlogi, da bi poletni prestopni rok podaljšali. Poletni prestopni rok se v Angliji odpre po koncu sezone in traja vse do 31. avgusta, vendar ob trenutnih razmerah to jasno ne bo dovolj.

Predlog, da se poletni prestopni rok podaljša do januarja zaenkrat visi v zraku, vodstvo Premier lige pa išče alternative. Letos bo posledično precej manj oz. ne bo dragih okrepitev, saj bodo klubi potrebovali čas, da preverijo v kakšnem stanju so nogometaši, za katere se zanimajo. Na otoku prva misel ob tem podatku zavije k Paulu Pogbaju, ki je načrtoval megamilijonski prestop k bodisi Real Madridu, Barceloni ali nazaj k Juventusu. Če se omenjeni predlog sprejme bomo priča prvemu prestopnemu roku, ki bi trajal kar od poletja pa vse do zaprtja zimskega prestopnega roka, torej 31. januarja 2021.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]