OSTALI KLUBI PRESTOPNI ROK

Fellaini pred vrnitvijo v Anglijo

Fellaini trenutno igra na Kitajskem za Shandong Luneng Taishan, kamor se je preselil iz Manchester Uniteda, sedaj pa je tik pred povratkom v Premier ligo.


Trener West Ham Uniteda, David Moyes, želi vrniti belgijskega vezista nazaj na otok, kjer je že zbral 260 prvoligaških nastopov, na katerih je zabil 27 golov. Fellaini je že igral pod okriljem Davida Moyesa pri Evertonu in Manchester Unitedu.

Belgijec ima sicer še veljavno dvoletno pogodbo na Kitajskem, ampak po odločitvi Kitajske nogometne zveze o omejitvi višine plač tujih igralcev, bi Fellaini utegnil predčasno zapustiti Azijo. Ko bo obveljal nov zakon, se bo plača 32-letnika zmanjšala za kar 75 odstotkov, zato je precej verjetna selitev na Olympic Stadium. Ni še znano, koliko bi Londončani morali plačati zanj, vendar njegova tržna vrednost trenutno znaša 7 milijonov evrov (TransferMarkt).

Poleg Fellainija se je West Ham že dogovoril za prihod vezista iz Benfice, Gedsona Fernandesa, na 18-mesečno posojo z možnostjo odkupa po koncu posoje.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]