LIVERPOOL

Sissoko: Odhod Salaha pozitiven za Redse

Bivši vezist Liverpoola je prepričan, da je odhod Mohameda Salaha pozitiven za Redse, prav tako pa bo klub zapustil Sadio Mane.


Bivši nogometaš Liverpoola Mohamed Sissoko je prepričan, da bo Real Madridu uspel veliki met in na Santiago Bernabeu pripeljal zvezdnika Redsov Sadia Maneja. Prav tako pa se mu zdi, da bi odhod Mohameda Salah prinesel več pozitivnih posledic.

Mane in Salah sta dva izmed najpomembnejših igralcev zasedbe Jurgena Kloppa, ki je osvojila Ligo Prvakov, in spadata med deset najdražjih nogometašev na svetu ta hip. Skupen pa jima je tudi interes trenerja Real Madrida Zinedina Zidana in predsednika Florentina Pereza. Potem ko sta lansko leto osvojila Ligo Prvakov, letos pa sta na pragu slavja še v Premier ligi, bi utegnila zapustiti Liverpool in se podala novim izzivom naproti. S tem se popolnoma strinja Mohamed Sissoko: >>V Real Madridu si bolj predstavljam Maneja kot Salaha, saj Mane poseduje karakteristike, ki jih Zidane ceni, zato menim, da bo odšel k Realu. Nisem prepričan, da bo Salah ostal pri Liverpoolu, a v primeru njegovega odhoda bo ekipa napredovala. Prepričan sem, da go bodo znali nadomestiti.<<

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 1 Povprečje: 2]