OSTALE NOVICE

Bivši zvezdnik Manchester Uniteda okužen s koronavirusom

Bivši nogometaš Manchester Uniteda je potrdil, da je bil pozitivno testiran na prisotnost koronavirusa.


Z objavo na družbenem omrežju Twitter je 32-letni Marouane Fellaini, ki trenutno nastopa na Kitajskem za Shandong Luneng, zapisal, da je okužen z koronavirusom in upa na čim hitrejši povratek na nogometne zelenice. Kitajski mediji so potrdili, da je Fellaini v izolaciji v bolnišnici Jinan, ki se ukvarja z infekcijskimi boleznimi. Bivši belgijski reprezentant se je na Kitajsko preselil leta 2019, potem ko je zaključil 11 letno odbodbje v Angliji, kjer je zastopal barve Evertona in nato še Manchester Uniteda.

Fellaini, ki se je pred kratkim vrnil v klub za nadaljne treninge, je po poročanjih edini igralec kitajske Superlige, ki je okužen z koronavirusom, kar je glede na izvor virusa zelo presenetljiv podatek.

>>Uradna testiranja so pokazala, da se je Marouane Fellaini okužil z koronavirusom med časom karantene. V tem času se igralcu telesna temperatura ni spremenila in ne čuti nikakršnega nelagodja. Ostal je na opazovanju in zadravljenju pod budnim očesom medicinskega osebja,<< so zapisali pri Shandong Lunengu glede Belgijca.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]