PRESTOPNI ROK

DNEVNI PREGLED DOGAJANJA NA NOGOMETNI TRŽNICI – 14. 1.

Pa smo že skoraj na polovici prestopnega roka! Na dnu lestvice odmeva prihajajoča menjava trenerja, Tottenham pa bo kot kaže res izgubil enega od igralcev, ki je imel ogromno vlogo pri njihovem vzponu v zadnjih letih.


URADNO

Huddersfield bo poiskal novo okrepitev na najpomembnejšem položaju – trenerskem. David Wagner je z zadnjeuvrščenim klubom v PL danes po dolgem “mučenju” prekinil pogodbo. Svojih varovancev že skoraj od začetka sezone ne uspe potegniti iz cone izpada. Jasno je, da le Wagner ni kriv za tegobe Huddersfielda, saj je klub po lanskem obstanku v ligi v okrepitve vložil zelo malo, posledično se sooča s pomanjkanjem ustreznega igralskega kadra.

Vir: Football365
Vir: Football365

GOVORICE

Mousa Dembele skoraj zagotovo zapušča Tottenham. Belgijec je že odšel v Hong Kong, kjer ga čaka zdravniški pregled, nato pa predvidoma podpis pogodbe s kitajskim klubom Guangzhou R&F. Mousa je pri Spursih preživel kar 6 sezon in pol.

Cardiff novega napadalca išče v Emilianu Sali. Član francoskega Nantesa se po poročanju različnih angleških medijev v Walesu dogovarja za prestop. Valižane bi Sala stal približno 18 milijonov £, kar bi bil klubski rekord za ekipo Neila Warnocka.

Abdoulaye Doucoure bo kot kaže zapustil Watford. 26-letni Francoz, eden ključnih mož pri Sršenih, ne skriva želje po igranju v Ligi Prvakov, kar je tudi jasno izrazil. Zanimanje zanj je potrdil tudi PSG, Doucoure naj bi se bil pripravljen za LP preseliti tudi v Italijo ali pa v močnejši angleški klub.

Vir: The Liverpool Offside
Vir: The Liverpool Offside
Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]