PRESTOPNI ROK

Dnevni pregled dogajanja na nogometni tržnici – 17. 1.

Manchester City okrepitev išče pri naših sosedih, Chelsea je tik pred dogovorom z novim napadalcem, vsi pa še vedno pričakujemo uradno potrditev prestopa Aarona Ramseyja. 


URADNO 

Mousa Dembele je po dnevih govoric le zapustil Tottenham. Belgijec bo odslej nastopal za kitajskega prvoligaša Guangzhou R&F.

Vir: Squawka Twitter
Vir: Squawka Twitter

GOVORICE 

Manchester City se je ogrel za Hajdukovega Anteja Palaverso. 18-letnega vezista na Etihadu vidijo kot bodočo menjavo za Fernandinha, ki je pri 33 že globoko v nogometni jeseni. Na poljudu za Splitčana zahtevajo slabih 10 milijonov evrov.  

Gonzalo Higuain bo kot vse kaže zapustil Milan in se pridružil Chelseaju. Pipita bo na Stamford Bridge do konca sezone le posojen, 1. 7., s pričetkom poletnega prestopnega roka, pa bodo imeli Bluesi možnost odkupa. 

Italijanski kolegi Sky Sportsa poročajo, da se je Aaron Ramsey že dogovoril za prestop k Juventusu. Že več dni dvomov o morebitni selitvi Valižana v Torino praktično ni, kljub temu pa vsi čakamo na uradno potrditev selitve, ki se bo sicer realizirala poleti. 

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]
JB