FOKUS OSTALE NOVICE OSTALI KLUBI

Je Maddison zakockal reprezentančni dres?

Obetavni 22-letni nogometaš Leicestra velja za velikega upa angleškega nogometa, a svoje obnašanje bo moral korenito spremeniti.


Minuli vikend se James Maddison kljub temu da je bil del reprezentance ni vkrcal na letalo proti Češki, kjer je Anglijo čakala kvalifikacijska tekma za Euro. Razlog naj bi bila bolezen, ki pa je bila očitno pozdravljena zelo hitro. Maddisona so namreč paparaci kar v času reprezentančne tekme zalotili v kazinoju v Leicestru.

S kapuco se je za pokeraško mizo želel narediti nerazpoznavnega, a to mu ni najboljše uspelo. S fotografij je namreč zelo dobro razpoznaven. Maddisona zdaj čaka težko delo opravičevanja selektorju, zvezi in navsezadnje tudi navijačem ter soigralcem. Takšno ravnanje namreč ne sodi niti v rekreativno vaško ligo, kaj šele med profesionalce.

Za Maddisona naj bi se pred zimskim prestopnim rokom konkretno ogrel Manchester United, vprašanje pa, kako zelo bodo še pripravljeni odpreti denarnico za nogometaša, ki odpove tekmo za državni grb in se raje odpravi v igralnico.

Maddison bo napako najbrž še kako obžaloval. Vir slike: The Sun
Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 7 Povprečje: 2.6]