OSTALI KLUBI

Leicester City blizu podaljšanja z Maddisonom

23-letni Anglež je v pogovorih z Leicestrom o podaljšanju pogodbe.


James Maddison je blizu podpisa nove dolgoročne pogodbe z ekipo Brendana Rodgersa, ki letos lovi Ligo Prvakov. Trenutno jim kaže precej dobro, saj imajo za petouvrščenim Tottenhamom 12 točk prednosti in trenutno zasedajo 3. mesto. Maddisonovi predstavniki so v intenzivnih pogovorih glede nove pogodbe, ki naj bi jo Maddison podpisal med zimskim premorom.

James Maddison se je Leicester Cityju pridružil iz Norwich Cityja junija leta 2018 za 21 milijonov funtov in od takrat navduševal na tekmah Premier lige, kar je pritegnilo pozornost tako Manchester Uniteda, kot tudi Arsenala. A kot vse kaže bo 23-letnik ostal na King Power Stadiumu. Na 60 nastopih za Lisice v Premier ligi je zabil 13 zadetkov, podobno njegovemu izkupičku pri Norwich Cityju za katerega je na 47 tekmah zabil 15 zadetkov, a to je bilo v Championshipu.

James Maddison ima tudi en nastop za reprezentanco Anglije, ko je na kvalifikacijski tekmi za Evropsko prvenstvo 2020 proti Črni Gori v 56. minuti zamenjal Alexa Oxlade-Chemberlaina. Pričakovano je, da bo del izbrane vrste tudi na prihajajočem Evropskem prvenstvu.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]