MANCHESTER UNITED OSTALE NOVICE PRESTOPNI ROK

Mino Raiola: “Pogba si želi ostati in biti uspešen!”

Pred nami je konec koledarskega leta, kar pomeni, da se v kratkem odpira januarski prestopni rok.


Že pred odprtjem le-tega se pojavlja veliko govoric o prihodnosti Paula Pogbaja, ki je brez nastopa že od konca septembra. Francoza je namreč mučila poškodba gležnja, vezist trenutno že trenira in se bo najverjetneje še letos vrnil na zelenice Premier lige.

Paul Pogba se je v ponedeljek vrnil na treninge Uniteda. vir: Twitter

V zadnjih dneh je zanimiv intervju za The Telegraph podal vsem poznani super agent Mino Raiola, ki je med drugim dejal: “Paul hoče ostati v Manchestru in biti uspešen, vendar potrebuje več pomoči s strani kluba. Po mojem mnenju glavni ljudje v klubu še vedno dajejo prednost denarju in komercialnim stvarem, kot nogometu. Imajo ameriški način razmišljanja, kar je narobe. Kvaliteta na terenu preprosto ni na dovolj visokem nivoju za osvajanje velikih lovorik. Paul ima veliko spoštovanja do Solskjaerja že zaradi same zgodovine v klubu.”

Prihodnost Pogbaja je na kratko na današnji tiskovni konferenci pokomentiral tudi strateg Ole Gunnar Solskjaer, ki je dejal, da vezist v januarju zagotovo ostaja na Old Traffordu. Manchester United bo naslednjo tekmo odigral v nedeljo, ko bodo varovanci Solskjaerja (najverjetneje še brez Pogbaja) gostovali pri Watfordu.

V lanski sezoni je Manchester United na gostovanju pri Watfordu slavil po zadetkih Smallinga in Lukakuja. vir: Twitter
Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]