CHAMPIONSHIP

Pregled 2. kroga Championshipa

Včeraj se je s tekmo med Norwichem in Sunderlandom, ki so jo z 1:3 dobile črne mačke, zaključil drugi krog druge angleške lige. Vseh ostalih 11 tekem je bilo na sporedu v soboto, ki nam je znova ponudila obilo razlogov za spremljanje Championshipa tudi v prihodnje.


Po dveh odigranih krogih imamo le še štiri ekipe s 100% izkupičkom. To so Cardiff City, Wolwerhampton, Nottingham Forrest in pa Ipsiwch Town. Izpostaviti velja predvsem zmago kluba iz Nottinghama, ki je na gostovanju pri Brentfordu po pravem trilerju slavil s 3:4.

Pogled povsem na drugo stran prvenstvene razpredelnice pa nam razkriva tri ekipe, ki so zaenkrat še brez točke. Ob že prej omenjenem Brentfordu sta to še Barnsley in pa palček med drugoligaško konkurenco Burton Albion.

Kaj pa lanski premierligaši?  Hull City je s 4:1 premagal Milwall in ima trenutno štiri točke, isto točk kot Sunderland, ki je včeraj slavil pri Norwichu. Do prvih točk pa so minuli konec tedna prišli tudi nogometaši Middlesbrougha. Četa Garryja Monka je z minimalnih 1:0 ugnala bivšega tretjeligaša iz Sheffielda.

Zelenice na drugoligaški sceni pa ne bodo dolgo počivale. Že jutri se namreč prične tretji krog, ki se bo z dvema tekmama zaključil v sredo.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”47″ override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”400″ thumbnail_height=”280″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails”]

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]
JB