MANCHESTER UNITED

Scott McTominay: Jose Mourinho bo zame vedno nekaj posebnega

Scott McTominay je v nedavnem intervjuju razkril, da ima Joseja Mourinha posebej dobre spomine. Kot pravi, mu bo vedno hvaležen za priložnost, ki jo je dobil.


Portugalec je maja 2017 Scottu McTominayju namenil njegove prve minute v profesionalnem nogometu. Od tistega dne dalje je Škot postal pomemben člen vezne linije rdečih vragov. V sezoni 2017/18 je Jose Mourinho mladeniču namenil trinajst startov v Premier League in tudi debi v elitni Ligi prvakov, ob koncu sezone pa ga je celo imenoval za klubskega igralca sezone.

vir: Twitter

McTominay je za Sky Sports dejal: ”Jose bo zame vedno nekaj posebnega. Še vedno sva v stikih, predvsem po tekmah. Zame in za mojo družino bo Mourinho vselej imel posebno mesto v naših srcih. On mi je ponudil priložnost in vame zaupal. Dolžan sem mu veliko, če mi on ne bi ponudil minutaže, najverjetneje trenutno ne bi več zastopal Manchester Uniteda.’

vir: Twitter Debi McTominsya v maju 2017 na gostovanju pri Arsenalu.

Mladi vezist sicer tudi pod vodstvom Solskjaerja uživa kar precej zaupanja, letos je od prve minute igral na vseh ligaških tekmah, proti Arsenalu pa je celo meril v polno.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 1 Povprečje: 5]