OSTALE NOVICE

VIDEO: Neverjten hat-trick v tretji angleški ligi

V senci reprezentančnega nogometa so bile minuli konec tedna odigrane tekme v nižjih angleških ligah. Sila nenavaden dogodek se je zgodil na tekmi tretje lige med Wycombom in Lincoln Cityjem, kjer smo videli enega najbolj neverjetnih hat-trickov v zgodovini.


Levi bočni branilec Wycomba Joe Jacobson si bo tekmo proti Lincolnu zapomnil za vse večne čase. 32-letnik se je namreč kat trikrat vpisal v strelce, še bolj zanimivo pa je, kako mu je to uspelo.

V peti minuti je Jacobson sijajno izvedel prosti strel za vodstvo z 1 : 0. Pol ure kasneje je podal sila zavrtinčeno podajo iz kota, ki je po zvrhani meri sreče končala v mreži Lincolna. V drugem polčasu, natančneje v 75. minuti, je Jacobson znova izvajal kot, tokrat je predložek poslal na drugo vratnico vratarja Josha Vickersa, žoga pa je – verjeli ali ne – še tretjič končala v golu gostov.

32-letni branilec je po tekmi proslavljal še nikoli viden dosežek, malenkost pa so zabavo pokvarili uradni statistiki, ki so drugi zadetek prisodili kot avtogol enega od gostujočih nogometašev. A po ogledu posnetka vam bo jasno, da bi tudi ta žoga skoraj zagotovo končala v mreži.

https://www.instagram.com/p/B2JCLzfDVEM/?igshid=oogjzqurco95&fbclid=IwAR1wnkA8akHOU1H4uctQT4CSdjAYIZjc67S65nXAZjqckpzkWvEzYQUQhd4

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]
JB