NOVICE

FOKUS MANCHESTER UNITED VZHAJAJOČE ZVEZDE

Vzhajajoče zvezde: Mason Greenwood

Mason Greenwood velja za najbolj obetavnega nogometaša, ki se kali v nogometni šoli Manchester Uniteda. Hiter, spreten in nevaren z obema nogama so le nekateri opisi, ki jih o fantu slišimo s strani strokovnjakov. Prav on je razlog, zakaj je Solskjaer dovolil odhod Lukakuju ter zakaj navijači te poteze niso sprejemali s paniko. Luknjo, ki je nastala v napadu, bo potrebno zapolniti, večina ljudi pa kot idealno »polnilo« vidi prav Greenwooda. Ni kaj, velika vloga za še ne polnoletnega mladeniča.

FOKUS MANCHESTER UNITED

Na današnji dan: 16. avgust

George Best je debi Ronalda opisal kot »nedvomno najbolj vznemirjajoč debi« kar ga je kadarkoli videl. Komaj 18-letni Portugalec je že na prvi tekmi ob vstopu prejel stoječe ovacije občinstva, ki je očitno že tedaj vedelo, da bo fant postal nekaj posebnega.

FOKUS OSTALI KLUBI

VIDEO: Gledalec pritekel na igrišče in se osmešil

Angleški ligaški pokal se je v tem tednu pričel s prvim krogom v katerega so vključeni klubi nižjih lig, zato veliko medijske pozornosti še ni deležen. Vseeno pa je v medije prišel posnetek dogajanja na tekmi med Salfordom in Leedsom, ko je na igrišče pritekel gledalec in želel izpolniti otroške sanje -zadeti gol pred polnimi tribunami.

MANCHESTER CITY

City s petardo čez West Ham

Aktualni prvaki so šampionsko odprli sezono in so na London stadionu s kar 5 : 0 ugnali West Ham United. Blestel je Raheem Sterling, ki je dosegel hat-trick, po enkrat pa sta v polno merila še Gabriel Jesus in Sergio Aguero (11-m).  West Ham United 0 : 5 Manchester City (Gabriel Jesus, Raheem Sterling 3x, […]