PRESTOPNI ROK

DNEVNI PREGLED DOGAJANJA NA NOGOMETNI TRŽNICI – 7. 1.

Sedmi januarski dan je minil brez odmevnejših prestopov, zato pa s polno paro delujejo govorice in napovedi za naslednje dni.


URADNO

Vincent Iborra je danes zapustil vrste Leicestra in se pridružil Villarealu. 30-letni španski vezist je pred letom in pol k Lisicam prišel za 12,5 milijona £, v letošnji sezoni pa mu Puel ni namenjal veliko igralnega časa. Višina odškodnine ni znana.

iborra
Vir: GoFootballNews

GOVORICE

Že pred dnevi smo poročali o tem, da je Chelsea vrgel oko na Nicola Barello, obetavnega italijanskega vezista iz Caligarija. Nicolo obstoječa pogodba veže do leta 2022, vsota, ki bi jo morali Londončani plačati bi tako znašala približno 45 milijonov £. 21-letnik je seveda zamenjava za odhajajočega Cesca Fabregasa, trener Monaca Thierry Henry je danes izrazil močan interes za usluge španskega vezista.

Real Madrid se zopet zanima za Christiana Eriksena. Ni prvič, da se pojavljajo govorice o odhodu Danca v Španijo, a tokrat se zdijo nekoliko bolj verjetne. Real namreč preživlja krizo in upa, da bo lahko pripeljal Eriksena ali Edena Hazarda. Odškodnina za vezista Tottenhama naj bi znašala zajetnih 100 milijonov £

nicolo-barella
Vir: Stylo-24.it
Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]