OSTALI KLUBI

ADAM JOHNSON PRIZNAL PEDOFILIJO!

vir: sports.ndtv.com
vir: sports.ndtv.com

Danes se je Adam Johnson pojavil na sodišču v Bradfordu na prvem dnevu sojenja. Zoperstavil naj bi se proti trem ovadbam zaradi spolnega občevanja z dekletom mlajšim od 16 let in ene ovadbe zaradi nadlegovanja prek spleta.
Že pred meseci, ko so v javnost prišle informacije o morebitni pedofiliji, je Johnson vse zanikal, a tokrat se je očitno premislil. Igralec Sunderlanda je priznal dva od štirih zločinov za katera je obsojen. Novo sojenje se bo začelo v petek, v poroti pa bo sodelovalo 6 moških in 6 žensk.


Johnson naj bi spolne odnose z mladoletnico imel nekje med decembrom 2014 in februarjem 2015, medtem ko naj bi se nadlegovanje prek spleta zgodilo janurja 2015. Kaj bo to pomenilo za nadaljevanje igralčeve kariere še ni znano, zagotovo pa Johnsonu ne preti nič dobrega. Nekateri že omenjajo večletno zaporno kazen in posledičen konec kariere. Kako se bo vse skupaj izpletlo pa naj bi bilo znano v naslednjih mesecih morda celo dnevih.

Adam Johnson je sicer svojo profesionalno nogometno pot začel pri Middlesbroughu, od koder je prestopil v Manchester City. Na Etihadu je ta hitronogi ofenzivni vezist preživel svoja najboljša leta in si z dobrimi predstavami prislužil tudi vpoklic v reprezentanco treh levov. Nato je leta 2012 za slabih 15 milijonov prestopil v Sunderland, za črne mačke pa nastopa še danes.

vir: www.mirror.co.uk
vir: www.mirror.co.uk
Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]
JB